BoekGoud

De tijd is aangebroken om te stemmen! In het volgende filmpje leg ik jullie alles uit: https://www.youtube.com/watch?v=P00RQ29vYnc

Hieronder alle informatie op een rijtje

Stemmen kan hier: http://www.boekgoud.nl/stemmen/7170

  1. Publieksprijs. Het lezende publiek bepaalt welk boek het beste boek van 2016 is. Dit onderdeel heeft twee ronden: een genre ronde en een ronde voor de overalltitel.
  2. Vakjury prijs. De jury besteduurt de boeken op inhoudelijke stijl in drie categoriën: Non Fictie, Fictie en YO! (de uitgeverij voor de kinderen/jongeren). Halverwege februari worden de genomineerden bekend gemaakt.

Boekscout vraagt om een e-mail adres, om er zeker van te zijn dat de auteur niet 24/7 op zichzelf stemt. Daarnaast is het mogelijk een reactie achter te laten over waarom jij juist op mijn boek stemt. Wat was er zo bijzonder aan? Dat maakt het super leuk om te stemmen, want jij als lezer wordt daarmee serieus gehoord!

Het is mijn kans op een bredere bekendheid, zodat ik een groter publiek kan bereiken en daarmee meer enthousiaste lezers kan verblijden met een prachtig boek! Laat hier een reactie achter zodat ik weet dat je gestemd hebt! Jij kunt mij verder helpen om van mijn hobby mijn carrière te maken. Dat is het mooiste wat ik winnen kan, want zonder lezers, geen auteur.

Kan ik op jou rekenen? Wil jij mij verder helpen? Het wordt zeer gewaardeerd!

Veel stemplezier.

Puss och kram,

Faya


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ik heb gestemd! Je bent een toppertje ????
Kimberly, op 04-02-17
Super, dank je wel ^.^
Ik heb gestemd! Je bent een toppertje ????
Kimberly, op 04-02-17
Yess, lief :3
Ik heb natuurlijk gestemd! :D
Laura, op 05-02-17
Heel fijn, dank je wel! :D

BoekGoud

Poëzie vs Proza

Etcetera

BoekGoud #2

BoekGoud

Poëzieavond 2017